суббота, 1 июля 2017 г.

Український бренд

White Mandarin
Український бренд White Mandarin був створений компанією Choice, яка займається розробкою і випуском косметичної продукції більше 8 років. Основне завдання, яке ставлять перед собою виробники, - створення абсолютно безпечною для здоров'я і ефективної продукції. Завдяки новітнім науковим досягненням, технічного та інтелектуального потенціалу, фахівцям вдається виготовляти високоефективні товари, що допомагають не тільки зберегти красу і здоров'я, а й примножити їх. Засоби для догляду за шкірою обличчя, тілом та волоссям від White Mandarin придбали своїх відданих шанувальників, оскільки вони відповідають високим міжнародним стандартам і є екологічно чистими.
 
Натуральні активні компоненти - основа косметики для догляду White Mandarin
До складу препаратів від White Mandarin входить 95% натуральних активних компонентів, цей факт підтверджений сертифікатом «Еко». Сировина для виготовлення продукції вирощується в екологічно чистих умовах без застосування хімічних добрив і пестицидів.




Перш ніж почати масове виробництво товарів, кожен рослинний інгредієнт проходить суворе лабораторне тестування на дієвість і безпеку, такий відповідальний підхід допомагає фахівцям виготовляти виключно ефективні і нешкідливі для здоров'я засоби. Регулярне застосування косметики активує природні захисні і регенеративні функції шкіри, що допомагає бути здоровими і красивими в будь-якому віці.
 
Купити косметику White Mandarin - отримати максимальні результати від дбайливого догляду
Засоби від української марки максимально дбайливо піклуються про шкірі та волоссі. Для виготовлення продукції використовуються виробничі рослинних масел і амінокислот, які надають м'яке очищаючу дію.
Витяжки та настої лікарських трав сприяють регенерації клітин, борються з вільними радикалами і запускають природні процеси регенерації. Живильні речовини і вітамінні комплекси направлено доставляються в глибокі шари дерми і волосся, вони пробуджують «пам'ять» клітин і підвищують захисні функції. Перехід на органічні препарати White Mandarin може зайняти від 1 до 4 тижнів, оскільки дермі необхідно адаптуватися до натуральним інгредієнтам. По закінченню того терміну ви можете помітити значні поліпшення.
 
Засоби для догляду White Mandarin замовити споживачі можуть з таких серій:

    
Препарати для волосся;
    
Засоби для догляду за обличчям;
    
Косметика для волосся;
    
Дитяча серія.
Замоьвити
оригінальну косметику White Mandarin в Україні з гарантією оригінальності
за доступними цінами 095 2045088
  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проверка тИЦ и PR