понедельник, 3 июля 2017 г.

Набір «Літній догляд за шкірою навколо очей».

Спеціальні пропозиції Літо 2017.


  Ніжна і чутлива шкіра навколо очей щодня піддається впливу різних факторів, що призводять до появи передчасних зморшок. Влітку це - теплий вітер, сонячне випромінювання, вуличний пил, радісні посмішки. Два чудові засоби - це ефективний і дбайливий догляд за ніжною шкірою навколо очей. Ваша шкіра отримає тривале зволоження, завдяки чому покращиться її колір і підвищитися пружність шкіри навколо очей. А енергія вітамінів наповнить Вашу шкіру життєвою силою, додасть їй здоровий і красивий вигляд. Нехай ніщо не перешкодить Вашій посмішці відображатися в ваших очах.
Набір «Літнє зволоження для обличчя». Радіючи настанню чудової пори року, важливо не забути про шкідливу дію на шкіру обличчя ультрафіолету, спеки, пилу, вітру, кондиціонерів. Але з цим набором засобів від White Mandarin Вам нема чого боятися! Ви відчуєте оптимальне зволоження і захист. Ваша шкіра отримає здоровий вигляд і сяйво, Ви забудете про подразнення і відчуєте свіжість і комфорт протягом усього дня.
Набір «Літній догляд за волоссям». Всім, хто любить насолоджуватися теплим, літнім сонцем, потрібно пам'ятати про зволоження і захист не тільки шкіри обличчя але і  волосся. Такі необхідні захист і зволоження протягом усього літа Вашому волоссю подарують засоби з нашого набору - шампунь «Яєчна» і бальзам «Цілющі трави». Формули багаті протеїнами і вітамінами, захистять волосся від сонячних променів, запобігаючи їх висиханню і вигоранню. Яєчне масло інтенсивно зволожить, пом'якшить і відновить пошкоджене волосся і посічені кінчики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проверка тИЦ и PR