среда, 26 июля 2017 г.

Що таке Суперфуд?



За всю історію свого існування людство змогло знайти кількаособливо цінних продуктів харчування. Їх називають Суперфуд або суперїжа.
 
Кількість Суперфуд обмежена кількома десятками, а кількість тих,які можна донести до відносно широкого споживача, не перевищуєдекількох одиниць.
 
Суперфуд - найважливіша частина раціону харчування.
 
Суперфуд - це продукти харчування, радикально відрізняються своїми особливо ціннимивластивостями від всіх інших харчових продуктів. Властивості будь-якого Суперфуд характеризуютьсяприставкою "понад": сверхпітательний, надцінний, надкорисну і т.д.Це не перебільшення. Це науково доведені факти.За ці факти вони і отримали назву Суперфуд.
 
Суперфуд мають виключно багатий, корисний і збалансований склад,забезпечує всі потреби активного способу життя.Повноцінно живлять і очищають тіло. Насичують енергією життя.
 
Використання Суперфуд знижує небажані наслідки неправильного харчування,погану екологію і нестачі фізичної активності.
 
Суперфуд абсолютно натуральні. Мінімум технологічного втручання.Зусилля технологів спрямовані на те, щоб донести до споживача Суперфудв повній цілості його природних властивостей. Суперфуд не мають протипоказань.Чи не викликають залежності і звикання.
 
Суперфуд не є ліками, але системно оздоровлюють організм.Через кілька місяців або років вживання Суперфуд найсуворішіі невиліковні хвороби відступають. Позбавляють від необхідностіприймати ліки і БАДи.
 
Ще раз підкреслимо, що Суперфуд - це не лекарства.І не треба чекативід них миттєвий лікувальний ефект, хоча досить часто здоров'я відновлюється швидко.Будь Суперфуд розкриває максимум своїх можливостей тількипри тривалому і системному вживанні.
 
Суперфуд знижують біологічний вік, підвищуютьякість і збільшують тривалість життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проверка тИЦ и PR