воскресенье, 2 апреля 2017 г.

Порівняння косметики по Самюелю Епштейну


Ви - самі ЛЮБЛЯЧІ батьки САМИХ найулюбленіших дітей?
Тоді тільки для вас ...

Що таке бути самими люблячими батьками? Як ви, безсумнівно, погодитеся, - це піклуватися про дитину по-справжньому і РОБИТИ НЕМОЖЛИВЕ - зберігати і підтримувати здоров'я дитини, вибираючи тільки БЕЗПЕЧНЕ і найкорисніше. Можливо, ви вже харчуєтеся правильно, але чи достатньо цього? Чим “живиться” шкіра вашої дитини?

На жаль, на баночках з дитячим кремом не пишуть: “викликає рак”, а пишуть: “містить парабени, та/або TEA, DEA (tri-, diethanolamine), та/або Mineral oil”; не пишуть: “викликає хронічне подразнення та/або рак легенів, а пишуть “містить тальк/Talc”; не пишуть: “змінює білковий склад клітин очей у дітей”, а пишуть: “містить SLS/SLES” ... і ще багато іншого ...

Ви запитаєте: “Хіба є альтернатива цьому?” Так - є!

Українськими фахівцями розроблені БЕЗПЕЧНІ та ЕФЕКТИВНІ повністю натуральні засоби для дітей - ДИТЯЧИЙ 2&1 ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ І ГЕЛЬ ДЛЯ ТІЛА, МОЛОЧКО ДЛЯ ТІЛА і ДИТЯЧИЙ ЗАХИСНИЙ БАЛЬЗАМ ВІД НЕГОДИ торгової марки “White Mandarin”, які забезпечують дбайливе очищення, живлення і захист шкіри вашого малюка.

У цих продуктах немає ніякої хімії. Кожен інгредієнт ПОВНІСТЮ БЕЗПЕЧНИЙ для здоров'я і має Європейську сертифікацію Ecocert і Organic. Чи можете ви собі уявити щось, більш ефективне і безпечне, ніж натуральне?

ДИТЯЧА СЕРІЯ “White Mandarin”

Все найкраще - дітям! Для одних це просто гасло, а для інших - мета життя. Ми хотіли! Ми старалися! І у нас вийшло! Тепер мами і тата, бабусі й дідусі мають можливість доглядати за своїми чадами, використовуючи ефективні, і при цьому абсолютно нешкідливі косметичні засоби УКРАЇНСЬКОЇ торгової марки “White Mandarin”. Ми - це ті, хто зробив замовлення на розробку саме такої косметики. Ми - це ті, хто розробив таку косметику. Ми - це ті, хто її виготовив. Ми - це ВИ, дорогі Клієнт-менеджери, адже завдяки вашим зусиллям і старанням сьогодні є й успішно розвивається наша компанія “CHOICE”. ДЯКУЮ!

Ця стаття присвячена Дитячій серії “White Mandarin”. Але перш, ніж говорити про продукти цієї серії, доцільно ознайомитися з інформацією, викладеною в статті “Звернення до всіх матерів токсиколога” і лекції “Опорні відомості Семюеля Епштейна”. Саме ця інформація, викладена в цих матеріалах, зіграла головну роль при розробці не тільки дитячої серії, але і всіх косметичних засобів торгової марки “White Mandarin”. Після вивчення матеріалу та його аналізу, ми, керівництво Компанії, вже ТОЧНО знали, що хочемо і яка має бути наша косметика.

Звернення до всіх матерів токсиколога


Семюель Епштейн. Доктор медичних наук, заслужений професор з екології Інституту Громадського Здоров'я Університету Іллінойсу. Голова Міжнародної асоціації по запобіганню раку. Лауреат премії “Вклад в краще життя”, відомої як альтернативна Нобелівська премія. Президент і засновник Міжнародної Антиракової Коаліції в США. Автор 260 наукових статей і 10 книг, включаючи, “Політика раку”, 1978 р.; “Біблія безпеки споживачів”, 1995 р.; “Програма профілактики раку грудей”, 1998 р. Має міжнародне визнання в області онкології з дослідження причин виникнення і профілактики раку. Приділяє особливу увагу дослідженню впливу різного типу канцерогенів на організм людини: індустріальних канцерогенів, які у повітрі, воді, на робочих місцях; канцерогенів продуктів споживання (їжа, косметика і парфумерія, продукти побутової хімії), а також потенційних канцерогенів лікарських препаратів. Протягом багатьох років займається дослідженням формул продукції різних компаній з безпеки і ефективності їх дії на живий організм.

Майже одразу після народження кожна мама з любов'ю починає доглядати за немовлям, використовуючи широкий спектр гігієнічних продуктів для дітей. Це, насамперед, мило, шампуні, лосьйони, присипки. Деякі з них використовуються по декілька разів на день.

Цікаво, якою була б реакція мами, якби вона дізналася, що всі ці продукти для дітей, як відьмове вариво, містять цілий ряд небезпечних для здоров'я компонентів. Я вважаю, що обурення було б нормальною реакцією.

Більшість гігієнічних продуктів для дітей, що продаються сьогодні, містять, як мінімум, три групи токсичних речовин, також званих “приховані канцерогени”. Такі речовини самі по собі не активні, але при попаданні на шкіру вони розкладаються, утворюючи канцерогени (речовини, що призводять до ракових захворювань), або у взаємодії з нітратами в крові утворюють токсичні речовини. При цьому потрібно враховувати, що в цілому шкіра і організм немовляти в 100 разів чутливіша до таких речовин, ніж у дорослої людини.
• Основна і найбільша група таких токсинів - це різного роду зволожуючі речовини, зокрема PEG, Laureths, Ceteareths, кожен з яких заражає дитячий організм, сприяючи виникненню явних канцерогенів ethylene oxide і dioxane (діоксини). У цю групу прихованих токсинів також входить lanolin*, який отримують з овечої вовни, переважна частина якої містить цілий ряд пестицидів DDT.

• Інша група прихованих токсинів - це очищаючі інгредієнти, такі як Triethanolamine (TEA), який в реакції з нітратами в крові утворює високоактивні нітрозамінові канцерогени.

• Третя група включає Quaterniums і Diazolidinyl urea. Це консервуючі речовини, що дозволяють засобу довше зберігатися. Вони завжди після нанесення на шкіру швидко розкладаються, утворюючи канцероген формальдегід. До речі, завжди визначена частина цих речовин розкладається ще безпосередньо в самому продукті, утворюючи той же формальдегід. Як правило, це відбувається вже через кілька днів після виробництва.

На додаток до цього існують окремі токсичні речовини, що часто зустрічаються в продуктах особистої гігієни, як для дорослих, так і для дітей.

Насамперед, це Parabens (парабени). Парабени - це ціла група речовин. Недавні дослідження показали, що ці речовини є гормоноподібними, зокрема їх відносять до слабких естрогенів (жіночий гормон). Вони утворюють ненормальний гормональний фон в організмі дитини після нанесення їх на шкіру, внаслідок чого у хлопчиків знижується рівень тестостерону (чоловічі статеві гормони), з усіма витікаючими з цього наслідками. Для жінок парабени небезпечні, насамперед, тим, що концентруються в області грудей, викликаючи виникнення у цій ділянці підвищеної кількісті ракових клітин.

Інший загально використовуваний інгредієнт в дитячих продуктах - це Talc (тальк). Він використовується, насамперед, завдяки здатності вбирати вологу. Тальк може викликати хронічні подразнення легень (талькозіс), а в деяких випадках призводить до смерті! Більше того, як показали досліди на гризунах, тальк викликає рак легень.

Окрема група токсинів - це Ароматичні добавки. Такі добавки завжди складаються з великої кількості різних речовин, 25 з яких є токсинами.

Останній загальновживаний токсичний компонент в продуктах особистої гігієни, як для дітей, так і для дорослих, це Sodium lauryl sulfate (SLS). Досліди показали, що навіть єдине нанесення цієї речовини на шкіру дорослої людини викликає мікроскопічні руйнування молекулярних структур шкіри голови, що викликає посилене вбирання шкірою інших токсичних і канцерогенних речовин.

Виникає запитання, чому косметичні фірми повсюдно використовують у своїй продукції такі небезпечні речовини? Адже інформація про них вже не новина, вона давно доведена і документована. Дві причини: БЮРОКРАТІЯ і ПРИБУТКИ. По-перше, останні зміни у федеральному законодавстві про виробництво продукції особистої гігієни (FDA) були в 1938 році! По-друге, використання токсичних інгредієнтів більш вигідно, тому що вони дешеві у виготовленні. Іншими словами, з одного боку це вигідно, а з іншого - ніхто не забороняє.

Мовчання Американської Асоціації Раку (федеральна некомерційна організація Америки), пояснюється 100-тисячними фондовими надходженнями від численних косметичних фірм.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проверка тИЦ и PR