четверг, 6 апреля 2017 г.

Промоушн «Супер Старт»

У даному промоушені беруть участь Клієнт-менеджери протягом першого року співпраці з Компанією.
Для отримання автомобіля «Hyundai Accent» в подарунок необхідно виконати наступні умови:
1.   З моменту підписання Контракту щомісячно на свій комп’ютерний номер купувати продукцію Компанії на 80 або більше балів.
2.   Не пізніше, ніж через 5 місяців після реєстрації Контракту, перейти на 2-й варіант Маркетинг-плану.
3.   Не пізніше, ніж через 9 місяців після реєстрації Контракту закрити кваліфікацію «Бізнес Організатор» (або вище) і тримати її до закінчення терміну промоушена.
4.   На 12-й місяць після укладення Контракту мати чек не нижче 4000 балів, який має зберігатися на цьому рівні ще протягом 6 місяців підряд, тобто в сумі 7 залікових місяців підряд.
5.   Також протягом залікових 7 місяців у першій лінії даного Клієнт-менеджера має бути мінімум 4 Клієнт-менеджера, що співпрацюють із Компанією на 2-ому варіанті Маркетинг-плану, і їх чеки протягом залікового 7-місячного періоду мають бути не нижче 600 балів у кожного.
* Автомобіль «Hyundai Accent» в базовій комплектації: – об’єм двигуна – 1.4 л, вид палива – бензин, коробка передач – механічна.
Цінова політика: у тому випадку, якщо на момент виконання промоушена ціна в гривнях на автомобіль «Hyundai Accent» перевищить 400 000 грн, різницю доплачує Клієнт-менеджер.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проверка тИЦ и PR